Naaien·Sew·sewing

Talia

De combinatie van de Talia-jurk / tuniek en de Talia twist-top van Rebecca Page Patterns maakt al mijn pinspiratie-dromen waar!

The combination of the Talia Dress/Tunic and Twist Top by Rebecca Page Patterns make all my pinspiration dreams come true!

Ik hou ervan hoe je de jurk kunt gebruiken als een nachtjapon of als een cover-up jurk om naar het strand te gaan, maar voeg de twist-top toe en je bent klaar om uit te gaan! Deze jurk / tuniek is perfect voor zonnig weer, en de top is de perfecte aanvulling voor frissere avonden! Je kunt echt in no-time van casual naar chique gaan 🙂

I love how you could use the dress as a nightgown or as a cover-up dress to go to the beach, but dress it up to go out with the twist top. This dress/tunic is perfect for sunny weather, and the top is the perfect addition for chilly evenings or to dress up! You can go from casual to chique in no time 🙂

Ondertussen heb ik een tweede jurk gemaakt, perfect voor de komende zomer! Dit patroon is een goede oefening om binding te naaien. Voor mijn tweede jurk heb ik de riemen niet op de rug bevestigd, maar heb ik de optie gekozen om ze te knopen en de halterhalslijn te maken. Summer vibes!
De plooitjes geven het deze mooie vrouwelijke touch.
Dit patroon is mooi in zijn soberheid en eenvoud. In combinatie met de Talia Twist Top creëer je binnen enkele seconden een meer verfijnde look!
En nog belangrijker: wanneer je stoffen uitkiest die goed samengaan, kan je vier verschillende outfits maken met slechts twee jurken en twee tops. Hoe cool is dat?! Perfect om deze vakantie mee te nemen: ze nemen niet veel plaats in in je koffer en je hebt vier dagen lang iets anders om te dragen!

Meanwhile, I made a second dress, perfect for the upcoming summer! This pattern is a good practice on how to sew binding. For my second dress, I did not attach the straps on the back, but chose the option to knot them, and create the halter neckline. Summer vibes!
The gathers give it this nice feminin touch.
This pattern is beautiful in it’s austerity and simplicity. When combined with the Talia Twist Top, you create a more sophisticated look in just seconds!
And even greater: when you pick out fabrics that go well togheter, you can create four different outfits with just two dresses and two tops. How cool is that?! Perfect to take these on vacation: they don’t take a lot of space in your suitcase, and you have something different to wear for four days!

Ik hou ook van deze jurk en top op zwangere vrouwen! Het accentueert die zwangere buiken zo mooi!

I also love this dress and top on pregnant women! It accentuates those pregnant bellies so beautifully!

Stof jeansblauwe twist top/Fabrics blue Twist Top: uni tricot jeans droomstoffen (geen aff.link/ not an aff.link)
Stof Rood-met-witte polka dots/Red-white polka dots fabric: Driessen (geen aff.link/not an aff.link)
Stof lichtblauw kleedje met aardbeien/ Strawberry fabric: Lillestof Wilma’s Erdberen van Hazeltjes. (geen aff.link/ not an aff.link)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s